O Nama

about us

Par reči o kompaniji

Mi gradimo snažne odnose između menadžmenta i terenskog osoblja, podstičemo timski rad, tražimo mišljenja od naših zaposlenih i pružamo ruku podrške svakom našem zaposlenom, kada god je to potrebno.


Istorija kompanije

Privredno društvo Mitel Mont je prvobitno poslovalo kroz firmu Mitel. SZTR Mitel je osnovan 2001. godine i od samog početka osnovna delatnost je bila izvođenje radova na elekroenergetskim instalacijama i prodaja elektromaterijala. Nakon izvesnog vremena postalo je jasno da preduzetnički oblik poslovanja ne može da prati rast poslovanja i da prati trendove na tržištu. Logičan korak je bio prelazak u privredno društvo i 2006. godine se osniva Mitel Mont doo. Rezultati su ubrzo bili vidljivi, kompanija je u stalnom usponu kako po prometu tako i po širenju delatnosti.

Sada, posle punih 15 godina, uz znanje i iskustvo koje smo već posedovali, uz stalnu edukaciju praćenu požrtvovanim radom na terenu, na objektima različite namene, možemo reći da smo jedna od vodećih kompanija na području Šumadije, koja može da odgovori na svaki zahtev našeg klijenta u domenu elektro radova.

Šta nas izdvaja od drugih

Kompanija izgrađena na odnosima

U poslovanju, verujemo da je sve izgrađeno na međusobnim odnosima. Odnosi ujedinjuju višestruke partnere, od investitora do izvođača radova, stanara, arhitekti, inženjera i sopstvene radne snage. Ti odnosi služe kao naš izvor znanja, inspiracije, poverenja kao i razilke između potencijalnog projekta i izvedenog projekta. Svakodnevno smo posvećeni ovoj filozofiji, kojom težimo da se održe zahtevani visoki standardi i dugotrajno partnerstvo sa našim klijentima. Mi razmišljamo o načinu na koji klijent želi da bude tretiran i trudimo se da svakog dana dolazimo na posao postavljajući pitanje: "Šta je potrebno da se projekat uspešno završi?"

Korporativna i porodična kultura

Negujemo korporativnu kulturu, koja promoviše poverenje i komunikaciju između menadžmenta i terenskog osoblja. Klijenti nam često govore kako smo "profesionalni odnos" pretvorili u ličnu povezanost. Napori i iskušenja su prirodna stvar za nas, iza naših ideja stoje dve generacije porodičnog vlasništva i menadžmenta.

Porodična kultura daje Mitel Mont-u prednost na tržištu, zato što naši kupci znaju da dosledno i marljivo radimo na održavanju naše reputacije, kvaliteta i profesionalizma na svakom zadatku. Mi gradimo snažne odnose između menadžmenta i terenskog osoblja, podstičemo timski rad, tražimo mišljenja od naših zaposlenih i pružamo ruku podrške svakom našem zaposlenom, kada god je to potrebno. Ova porodična orijentacija usmerava naše napore da privučemo a i zadržimo stručne radnike, investiramo u njih kroz stručne obuke i da na kraju zajedno delimo uspeh kompanije.

Naša Misija

Naša misija je da obezbedimo kvalitetnu uslugu, usaglašenu sa savremenim svetskim trendovima u oblasti izgradnje objekata, ekologije i zaštite čovekove sredine, usluga koja će zadovoljiti sve zahteve koje korisnik može da postavi.Robne marke koje zastupamo

 • Eaton
 • Schneider Electric
 • Schrack technik
 • Aling Conel
 • Metalka Majur
 • Feman
 • Elvod
 • OBO Betterman
 • Elmark
 • Teh-Tel
 • OBLO Living
  demo

  Ukoliko imate potrebu za izradom elektro instalacija, bilo da je to novi ili postojeći objekat, naš stručni kadar će Vam obezbediti kompletnu uslugu, od projektovanja do svih potrebnih radova