Partneri

Naši partneri čije robne marke zastupamo

Kroz veliki broj uspešno završenih projekata, učvrstili smo saradnju sa našim partnerima. Kombinujući znanje i iskustvo našeg stručnog tima, sa najboljim proizvodima i tehnologijama svojih partnera stvorili smo tim koji daje krajnjem korisniku sigurnost na dugogodišnjem nivou. Ponosni smo što u svom timu imamo neke od najuspešnijih svetskih i domaćih brendova.


Eaton

Eaton

Eaton, svetski poznati brend jedan je od vodećih globalnih dobavljača sistema i komponenti za distribuciju električne energije i automatizaciju u industrijskim i stambenim objektima. Kompanija je usmerena na poslovanje preko svojih sektora: automatizacija, komandno-signalni uređaji, motor starteri i kontaktori, frekventni regulatori, prekidači i komponente za automatizaciju u građevinarstvu.

www.eaton.rs
Schneider Electric

Schneider Electric

Predvodnik u digitalnoj transformaciji upravljanja energijom i automatizacijom u domovima, objektima, data centrima, infrastrukturnom i industrijskom sektoru. Kompanija Schneider Electric razvija povezane tehnologije i rešenja za upravljanjem energijom i procesima na bezbedan, pouzdan, efikasan i održiv način. Ulažu u istraživanja i razvoj kako bi održali inovacije i diferencijaciju, sa čvrstom posvećenošću održivom razvoju.

www.schneider-electric.rs
Schrack technik

Schrack technik

Predvodnik u digitalnoj transformaciji upravljanja energijom i automatizacijom u domovima, objektima, data centrima, infrastrukturnom i industrijskom sektoru. Kompanija Schneider Electric razvija povezane tehnologije i rešenja za upravljanjem energijom i procesima na bezbedan, pouzdan, efikasan i održiv način. Ulažu u istraživanja i razvoj kako bi održali inovacije i diferencijaciju, sa čvrstom posvećenošću održivom razvoju.

www.schrack.rs
Aling Conel

Aling Conel

Aling Conel predstavlja apsolutnog lidera u proizvodnji elektroinstalacionog materijala u Jugoistočnoj Evropi. Kompanija koja stalno postavlja nove standarde poslovanja i kreira trendove kako bi kupcima ponudili što bolju vrednost svojih proizvoda. Širok asortiman kvalitetnih proizvoda: sklopke i priključnice, priključni pribor, instalacioni pribor, sijalična grla, plafonjere…

www.aling-conel.com
Metalka Majur

Metalka Majur

Kompanija čija je ključna aktivnost proizvodnja elektroinstalacionog materijala. Metalka Majur je jedan od tržišnih lidera u Srbiji. Jezgro proizvodnog programa čini više programa sklopki i priključnica, modularni program sklopki i priključnica, modularne led rasvete Kombo LED kao i nekoliko pratećih programa (razvodne table, instalacione kutije, prenosne priključnice, elektroinstalacioni pribor).

www.metalka-majur.com
Feman

Feman

Feman je proizvođač kablovskog spojnog pribora, elektromaterijala, alata i opreme, za provodnike. Asortiman predstavlja lepeza od preko 1300 visokokvalitetnih proizvoda koji se mogu svrstati u nekoliko grupa: spojni elementi za elektrovodove, oprema za SKS, poliesterski merno razvodni i modularni ormani, rasveta, alati, instalacioni pribor, pribor za telekomunikacone kablove, toplotne pumpe.

www.feman.co.rs
Elvod

Elvod

Elvod je kompanija čija je delatnost proizvodnja opreme za distribuciju električne energije. Proizvodni program predstavlja: različiti tipovi kablovskih nosača, šinski razvod, kanalni razvod, trolni dizalični razvod, razvodni i distribucioni ormani. Kompanija je osnovana 1957. godine, i dugogodišnje iskustvo u poslu garantuje kvalitetan i pouzdan proizvod.

www.elvod.net
OBO Betterman

OBO Betterman

OBO Betterman svetski poznati brend koga karakterišu kvalitetni proizvodi i inovativni sistemi. U svojoj ponudi imaju preko 30 hiljada proizvoda koji se grupišu u nekoliko kategorija: sistemi za spajanje i pričvršćivanje, sistemi za zaštitu od prenapona i udara groma, sistemi nosača kablova, protivpožarni sistemi, instalacioni sistemi, sistemi za ugradnju uređaja, sistemi podnog razvoda.

www.obo.rs
Elmark

Elmark

Razvoj i proizvodnja Elmark proizvoda su prilagođeni potrebama tržišta kako u pogledu kvaliteta, funkcionalnosti i cene, tako i u pogledu nivoa sigurnosnih standarda. Proizvodna linija je razvijena u skladu sa vodećim svetskim trendovima energetske efikasnosti i ekološkom proizvodnjom. Preko 5000 različitih artikala grupisanih u 22 grupe proizvoda čine električne i svetlosne sisteme koje Elmark nudi pogodne za sve uslove u praksi.

www.elmarkholding.eu
Teh-Tel

Teh-Tel

Teh-Tel je kompanija specijalizovana za oblast interfonskih komunikacija gde zauzima liderusku poziciju na tržištu Srbije. Ponudu čine audio intefoni, video interfoni, širatori, oprema za šaltere, kao i prateća oprema za interfonske sisteme. Teh-Tel interfonske sisteme karakteriše kvalitetno, jednostavno i ekonomično rešenje za bezbednost poslovnog i stambenog prostora, kao i dugotrajnost, izdržljivost, lakoća instaliranja i upotrebe, uz moderan dizajn.

www.teh-tel.com
OBLO Living

OBLO Living

OBLO Living je hi-tech kompanija koja se specijalizovala u primeni IoT tehnologija u rešenju pametnih kuća, kao i u razvoju uređaja koji čine takav sistem. OBLO pruža najnaprednija rešenja za kućnu automatizaciju servisnim operaterima, distributerima i instalaterima i kombinuje kompletno softversko rešenje za kućnu automatizaciju sa interno razvijenim uređajima sa ciljem da pokrije osvetljenje, bezbednost, energetsku efikasnost i druge aspekte tržišta kućne automatizacije.

www.obloliving.com

Ostale robne marke koje imamo u ponudi

  • Philips Lighting
  • General Electric
  • Legrand
  • V Tac
  • Siemens
  • ABB
  • SLV Lighting
  • Massive
  • Eglo
  • Osram
demo

Ukoliko imate potrebu za izradom elektro instalacija, bilo da je to novi ili postojeći objekat, naš stručni kadar će Vam obezbediti kompletnu uslugu, od projektovanja do svih potrebnih radova